HVORDAN KOMMER MAN IGENNEM “TRISTE” PERIODER..? (HAMSAYASSINDK)

12. november 2015

Nu vil jeg ikke sidde her, og lege en eller anden psykolog men jeg vil dele ud af mine erfaringer selvom jeg sometimes kan synes, at det kan blive for personligt hehe. Jeg har efterhånden fortalt rigtig mange ting om mig selv herinde på bloggen, som jeg aldrig havde regnet med at skulle skrive herinde men det fandme det værd både for jer og mig selv. Jeg er selv i triste perioder, og har næsten lige været det igennem eller det kan kører op og ned. Jeg prøver virkelig, at kunne li’ efterår perioden, som faktisk ikke har været ligeså hård men nogle ting kan virkelig få mig til, at få nedtur over. Især misforståelser, som oftere ikke kun sker for mig men mange mennesker, og den del vil jeg skrive om en anden gang. Jeg har førhen skrevet, om hvordan jeg kommer igennem “hårde” perioder herinde på bloggen Jeg hader, at sige til mig selv at ” i morgen, så gør’ du det sådan” og prøve at blide mig selv ind, at det hele bliver godt igen. Det har jeg så lært, at det ikke virker for mig! For mig er det vigtigt, at det faktisk der går noget tid et par dage måske 1-2 uger hvor jeg desværre kan gå, og være trist over en ting, som måske var en misforståelse. Jeg vil helst ikke skrive “alle” men jeg har selv perioder hvor jeg ikke orker, at træne, filme, gøre rent som jeg plejer hvor jeg bare har lyst til, at fede den og æde kage hehe! Selvom jeg ikke ønsker det, så synes jeg at det er bedre og blive i sit “JegHaderDetHelePerioden” Og lad tingene blive, som det er indtil man er klar og vil videre.The most important thing is to enjoy your life – to be happy – it’s all that matters.

    Skriv en kommentar