HIGH VOLTAGE LIPSTICK BY NYX COSMETICS

12. november 2015

Jeg er blevet ret glad for mærket NYX, som jeg har skrevet et par gange efterhånden herinde på bloggen. Jeg har haft disse læbestifter i par dage nu, og kunne se at der var 10% inde hos Cocopanda på dem nu, så vil jeg lige trippe jer. Jeg synes faktisk, at High Voltage Lipstick er mere cremet og mere pigmenteret end Matte serien hos NYX. Jeg elsker dem begge – men disse er lidt mere lækre end de andre.. Jeg har ikke brugt dem hver eneste dag, og hvis i har det på samme måde som mig, så er jeg typen der går amok over et produkt i par’ dage, så videre til den næste især når det kommer til læbestift hehe.. Det sgu dejligt nok, at kunne skifte imellem ikke..? I finder flere produkter fra NYX inde hos Nordicfeel.dk. NYX – High Voltage Lipstick Details: Mirage HVLS21 | Feline HVLS16 | Twisted HVLS08 |


    Skriv en kommentar