BONJOUR PARIS JEG TÆNKER PÅ DIG..!! #PRAYFORPARIS

14. november 2015

Hvad er formålet med terror..? Jeg er fuldstændig i chok, og jeg forstår det ikke. Jeg prøver virkelig at sige til mig selv, at det ikke er noget der sker tit, som faktisk sker alt for tit efterhånden! Jeg ville ønske, at jeg kunne gøre noget lige nu og her men jeg ved ikke hvordan..? Jeg tror mange af os sidder med den følelse lige nu.. “Jeg skal gøre noget..” Men vi kan desværre ikke gøre noget. Jeg er træt af, at terror skal ødelægge SÅ mange menneskeliv, islam og hele verden. Er vi kommet dertil, at man ikke kan gå på cafér, teater eller bare udenfor sit hjem uden, at blive dræbt..? Jeg ved godt, at det her ikke er sket i Danmark men i Frankrig, men jeg kan ikke lad vær’ med at sætte mig ind i det! Jeg kan ikke forstå, at vi er kommet dertil nu, og disse mennesker skal få lov til at smadrer vores frihed. Jeg indrømme gerne, at jeg er bange for det her. Jeg er bange for at det kan ske i Danmark igen, også selvom at vores politi virkelig er dygtig, og gjorde et kanon arbejde tilbage i februar. Jeg er i chok, og sender alle mine tanker til alle dem, som er ramt af denne tragiske terror.. I love you Paris..!! 

    Skriv en kommentar