SHADE & ILLUMINATE BY TOM FORD BEAUTY

16. november 2015

Hey Beauty loves! Jeg har allerede vist jer lidt af en luksusøst indlæg førhen i beauty verden, af mærket Tom Ford Beauty, som næsten lige er ankommet til Danmark. Jeg har den sidste måneds tid testet en del af mærket, som jeg kommer til at blogge om herinde og inde på min YouTube-kanal, da jeg er igang med at planlægge en guide til julegave idéer. Julen handler om, at forkæle dem som man elsker og mærket Tom Ford Beauty ved præcis hvad forkæles er. Prisen er high men du får hvad du betaler får hvis ikke mere! Jeg vil tale lidt om Shade & Illuminate i dette indlæg. Der findes to af slagsen “Intensity One & Two” Og jeg har den som hedder Intensity Two da den er mørk i farven. Og til det har jeg brugt to børster, som også er fra Tom Ford Beauty (perfekt til, at ligge contour) Den ene er Shade And Illuminate Brush, som jeg bruger til at lave skyggerne, som er fantastisk til at bruge især hvis man har problemer med at tage for meget produkt med sig, som jeg ofte har haft problem med. Jeg blender det ud med Cream Foundation Brush, som er fantastisk!! I bliver nød til, at gå ind hos Magasin og mærke dem, så ved i hvad jeg taler om! Det er ikke bløde, bløde som de fleste børster men mere “bløde/hårde” så man kan ta’ fat og blende igennem produktet, hvilket jeg er big fan af. I løbet af december måned kommer der et par’ videoer oppe, som jeg tænker er den perfekte julegave til ham eller hende, som du holder af inde på min YouTube-kanal hvor jeg vil vise jer flere af Tom Ford Beauty’s skønhedserden. Under billederne finder i direkte links til alle produkter, som jeg næver her i indlægge! Kender i til mærket..? Xo Xo Hamsa= DU FINDER SHADE & ILLUMINATE BY TOM FORD BEAUTY + CREAM FOUNDATION BRUSH & SHADE AND ILLUMINATE BRUSH HOS MAGASIN + ONLINE.


 

 

    Skriv en kommentar