ENCHANTED EVE FACE PALETTE/WARM BY M.A.C

november 17, 2015

Hej Beauty loves! For et par’ dage siden viste jeg hvordan jeg lavede “dark lips” med mine nye Enchanted Eve Lips/Pink by M.A.C! Husk nu at det er Limited Editon, så der vigtigt at i ved at det ikke er noget, som kan købe forever i butikkerne eller online. Jeg er så glad for, at ha’ fået fat i noget af det! Som jeg havde nævnt i min tidligere indlæg, så vil jeg ønske, at jeg havde fået fat i hightligterne.. Jeg har en kæmpe kærlighed til highligter hehe..! Men jeg er glad for det jeg har, og denne palette er virkelig alle pengene værd! Med 3 øjenskygger, en highligter, to læbestifter, en base, og en børste, i love it..! Jeg bruger øjenskyggerne til, at lave highligt under mine bryn, næste og den slags da jeg ikke bruger øjenskygge. Jeg er vild med det hele i denne palette, og lider af en sygdom som kaldes spejl sygdom, og med sådan en kæmpe spejl, som denne palette har med sig kan det ikke blive bedre..!! I finder den lige HER. 

    Leave a Reply