TILBAGE PÅ BLOGGEN..

november 25, 2015

Hej sødeste jer! Jeg har ikke rigtig fået blogge disse dage, og det er der en god grund til, som jeg virkelig ikke havde set komme. Jeg har bare brug for at være mig selv lige nu, og jeg vil fortælle jer det hele når jeg er helt klar til det. Jeg har de bedste mennesker omkring mig, som virkelig har været der disse dage! TUSIND TAK! I ved hvem i er. Jeg vil blot bare lige fortælle jer, at jeg ikke har haft overskud til at blogge, og nogen gange er man helt i chok over nogle ting, som jeg vil vende tilbage til og fortælle alt om. Vi blogges ved meget snart igen! (Der skal nok komme nye videoer inde på kanalen snart) I må hygge jer så længe. Kram Hamsa


 

 • Reply
  Dina
  november 25, 2015 at 7:03 pm

  Det er helt i orden, brug alt den tid du trænger til.
  Er sikker på alle dine læsere er tålmodige, hyg dig <3

  • Reply
   hamsayassin
   november 25, 2015 at 7:13 pm

   Du er sød! Jeg er glad for, at vi får snakket sammen igen! <3

 • Reply
  Cathrine
  november 25, 2015 at 7:10 pm

  Sender positive tanker til dig! 🙂

 • Reply
  sissematthiesen
  november 25, 2015 at 9:39 pm

  Det var de der strikkeklubber og banko? Det er dejlig afslappende og det bedste at slappe af med! ….. Love you :*

  • Reply
   hamsayassin
   november 26, 2015 at 1:56 pm

   Haha! Du er for skøn! Tak for din støtte <3 :))

Leave a Reply