TILBAGE PÅ BLOGGEN..

25. november 2015

Hej sødeste jer! Jeg har ikke rigtig fået blogge disse dage, og det er der en god grund til, som jeg virkelig ikke havde set komme. Jeg har bare brug for at være mig selv lige nu, og jeg vil fortælle jer det hele når jeg er helt klar til det. Jeg har de bedste mennesker omkring mig, som virkelig har været der disse dage! TUSIND TAK! I ved hvem i er. Jeg vil blot bare lige fortælle jer, at jeg ikke har haft overskud til at blogge, og nogen gange er man helt i chok over nogle ting, som jeg vil vende tilbage til og fortælle alt om. Vi blogges ved meget snart igen! (Der skal nok komme nye videoer inde på kanalen snart) I må hygge jer så længe. Kram Hamsa


 

 • Svar
  Dina
  25. november 2015 at 19:03

  Det er helt i orden, brug alt den tid du trænger til.
  Er sikker på alle dine læsere er tålmodige, hyg dig <3

  • Svar
   hamsayassin
   25. november 2015 at 19:13

   Du er sød! Jeg er glad for, at vi får snakket sammen igen! <3

 • Svar
  Cathrine
  25. november 2015 at 19:10

  Sender positive tanker til dig! 🙂

 • Svar
  sissematthiesen
  25. november 2015 at 21:39

  Det var de der strikkeklubber og banko? Det er dejlig afslappende og det bedste at slappe af med! ….. Love you :*

  • Svar
   hamsayassin
   26. november 2015 at 13:56

   Haha! Du er for skøn! Tak for din støtte <3 :))

Skriv en kommentar