JULEØNSKER FRA CHANTI.DK

6. december 2015

Hej bloggen! Så er jeg ved at vende tilbage til bloggen igen! Det har været to lange uger, som jeg ikke vil komme ind på nu (det skal nok komme en anden gang). Jeg har længe blogget om Chanti.dk, som er et af mine yndlings smykke sites. Man finder så mange smykker fra alle mulig brands. For at vise jer deres hjemmeside igen, igen, igen hehe.. Så har jeg lavet mine jule ønsker, som i måske kunne bruge noget til. En ting, som jeg ihvertfald elsker hos Chanti er, at når man bestiller sine smykker, så er det leveret dagen efter! Her er mine ønsker, som jeg vil dele med jer! Har i bestilt noget fra hjemmesiden førhen..? Husk at perfekt julegaveide – Kan byttes frem til 10. januar! Xo Xo Hamsa= ALTID STORT UDVALG AF SMYKKER I ALLE PRISKLASSER HOS CHANTI.DK!  Øreringe / RingeVedhæng / Armbånd / Halskæder.


(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Chanti.dk)

 • Reply
  Cathrine
  7. december 2015 at 14:10

  Er helt vild med deres smykker, de har så meget flot derinde! 🙂

  God dag til dig <3
  // Cathrine
  http://www.tiiner.dk

  • Reply
   hamsayassin
   7. december 2015 at 14:56

   Helt vildt!! Har du fundet julegaver derfra i år? <3 I lige måde! Kram!

Leave a Reply