SÅDAN STÅR DET TIL (HAMSAYASSINDK)

14. december 2015

Hej sødeste læsere! Holy shit.. Jeg har næsten ikke blogget i 3 uger! Det er første gang i mit liv, at det har stået så stille herinde, på instagram, youtube og generelt i mit liv! Jeg kunne komme med så mange undskyldninger omkring hvorfor jeg ikke har været aktiv. Kort sagt, så har jeg været ked af det og nok mest i chok over nogle ting, som jeg ikke havde regnet med. Jeg har faktisk aldrig været så ked af det i mit liv. Er I nysgerrige og vil vide hvad der sket?! Jeg er altid ærlig og jeg deler alt med jer omkring mit liv, men for denne omgang, har jeg besluttet mig for, at holde det for mig selv og de mennesker, som er indblandet i det. Jeg er ved, at komme ovenpå igen og har faktisk haft en kanon dag, og det er så skønt! Jeg har filmet til min YouTube-kanal, og videoen er oppe i morgen. Jeg glæder mig til at komme ind i min rutine igen, hvor jeg laver flere indlæg om dagen og bare fortæller jer omkring mit liv som altid. Nu vil jeg nyde resten af min aften hehe.. Vi blogges ved MEGET snart igen! Xo Xo Hamsa. 

 

    Skriv en kommentar