JEG ER SÅ TRÆT HELE TIDEN..!!

december 21, 2015

Jeg får helt dårlig samvittighed over, at jeg næsten ikke har blogge hverdag længere aaarh! Jeg er også et menneske, som alle andre. Jeg er kronisk træt fortiden, og det er så slemt! Oveni en træls periode, så er jeg ikke like this med vinter i forvejen. Jeg har faktisk ikke haft det, så slemt igen med “humør-vejret”, som jeg kalder det hehe.. Jeg tager fiskeolie, MK olier, og mange vitaminer i så langtid nu, så jeg tror bare at jeg skal gi’ mig lov til at være “træt” og ikke hive mig endnu mere ned igen. Desværre går det bare udover bloggen.. Det er jeg ked af! Denne måned skal bare overståtes, og jeg glæder mig til et helt nyt år (ikke at man bare ændrer sig, som person lol) You know what I mean.. Jeg er helt okay, og glæder mig til at være endnu mere GLAD! Ikke fordi at jeg ikke er glad nu, men mere trætheden.. Jeg er dog blevet MEGET mere aktiv på instagram, og har faktisk postet endnu en ny video inde på min YouTube-kanal! Ja, jeg er stolt! Det er bedre end ingenting.. Nå! Nu skal jeg ta’ mig sammen.. Ha’ en dejlig aften! 

 

    Leave a Reply