10 HURTIGE FRA WEEKENDEN

27. december 2015


1: Jeg er stadig træt. 2: Jeg har ryddet op i hele lejligheden. 3: Jeg har vasket min dyne! 4: Jeg ved stadig ikke hvad jeg skal ha’ på til nytårs aften. 5: Jeg har filmet til min YouTube – Kanal. 6: Jeg har spist chokolade. 7: Jeg fryser hele tiden!  8: Jeg har lyst til, at shoppe mere makeup! 9: Jeg savner sommer. 10: Jeg ser alt for meget viaplay pt!


 

 

 • Svar
  Emma
  28. december 2015 at 19:36

  Hej Hamsa!
  Jeg har nu taget mig selv i at sidde i en time og læse dine indlæg, og hvor er du altså bare en fantastisk person! Selvom jeg har læst med længe, slog det mig bare at jeg altid er iført et smil mens jeg læser dine indlæg 🙂 Lov mig aldrig at stoppe med at blogge
  Kram Emma 🙂

  • Svar
   hamsayassin
   29. december 2015 at 13:20

   Hvor er du sød!!!! Tusind tak sødeste Emma <3 <3

Skriv en kommentar