MIN NYTÅRS AFTEN 2015 – GODT NYTÅR..!!

januar 1, 2016


= Jeg ønsker jer alle et godt nytår! Jeg håber, at i kom godt ind i det nye år med de mennesker, som i holder af, med massere af kærlighed! Godt nytår..!


Hej alle sammen. Så blev det 2016! Det faktisk ikke gået op for mig endnu, som hvert år. Som i godt ved, så har jeg ikke blogget særlig meget den sidste måneds tid, af mange personlig grunde som jeg ikke vil snakke mere om. Jeg skal nok dele det med jer, når jeg er klar til det. Jeg vil fokusere på, at det nu er et nyt år og at bloggen skal igang som førhen. Jeg savner at blogge hverdag!! Det bliver virkelig dejligt, at komme igang igen wuhu! Min nytårs aften var stille og rolig.. Vi spist mad herhjemme og hyggede. Det er tredje år i træk, at alkohol ikke spille en stor rolle på min nytårs aften (jeg elsker det!) Jeg nyder virkelig, at vågne op den første dag på året uden tømmermænd!Maden smagt super lækkert! Jeg var dog ikke så vild med desserten, desværre! Jeg plejere ellers at glæde mig til det! Maden blev bestilt fra en slagter. 

 • Reply
  Katrine Poulsen
  januar 1, 2016 at 10:31 pm

  Sødeste, Hamsa – Elsker din makeup på billedet. <3
  Godt nytår, søde. Lyder til at du havde en god aften, hvilket er dejligt at læse.
  Håber du får en masse skønne oplevelser her i 2016 & så ser jeg frem til en masse YouTube fra dig.
  Knus, Katrine.

 • Reply
  thebeautifulmess
  januar 4, 2016 at 4:08 pm

  Også godt nyt år til dig 🙂
  Rigtig flot makeup, er vild med farven på din læber.
  Knus.

  • Reply
   hamsayassin
   januar 4, 2016 at 5:56 pm

   Ihh! Hvor er du sød! tak smukke <3

Leave a Reply