STARTER ÅRET UD MED AT RENSE UD

januar 3, 2016

Igår postet jeg et opslag inde på instagram af Skinny Coffee Club, som jeg netop er startet med. Jeg tænker at jeg laver et helt opslag med det, efter de 28 dage man skal drikke det, da jeg ikke kan gi’ jer den 110% mening om det. Jeg havde ikke en kaffepresser herhjemme, så jeg har lavet det med den “normale maskine” da jeg ikke er fan af kaffe, og faktisk ikke drikke det til hverdag, så jeg vil ha’ en lille smule mælk til kaffen. Der står at det bedst at man ikke blander det med sukker eller mælk, men at det er okay med soya mælk, som jeg også har brugt til min kaffe her. Det smager ikke dårligt, og dufter af ægte kaffe hehe.. Jeg vender tilbage med en helt opslag slutningen af måned.= I KAN LÆSE MEGET MERE OM SKINNY COFFEE CLUB + KAN KØBES HOS WEIGHT WORLD.DK (Sponsoreret indlæg i samarbejde med WEIGHTWORLD 1/3)

 

    Leave a Reply