JEG BRUGER STADIG MILK_SHAKE TIL HÅRET

januar 6, 2016

Overrasket alligevel.. hehe! Jeg har talt så meget om Milk_Shake, og de sidste år af mit liv, har jeg faktisk ikke brugt andet end Milk_Shake til håret! Inden længe laver jeg en hel video inde på min youtube-kanal omkring min hår rutine (meget efterspurgt video!!) Jeg bruger især serien “integrity” i badet. Jeg tænkt at jeg lige vil dele hvad jeg bruger, når jeg vasker mit hår til badet i dette indlæg, så kan jeg altid blogge omkring hvad jeg bruger efterfølgende. Jeg ved at mange af jer har brugt Milk_Shake nu, og i ved at der findes mange serier som krølle, kruset, tyndt osv. Så det vigtigt at man bruger præcis det, som man trænger til! I spørger stadig hvor man kan købe Milk_Shake henne, og de kan købes hos de fleste frisører, og hvis i bor et sted hvor i ikke har muligheden, så kan i altid skrive til Milk_Shake facebook og finde ud af noget. 

 • Reply
  anna due
  januar 6, 2016 at 7:47 pm

  Milkshake er det bedste!! i love it.

  • Reply
   hamsayassin
   januar 6, 2016 at 7:49 pm

   Det er så lækkert <3 <3 <3 <3 Du er også :i

Leave a Reply