VINTERTID: DE BEDSTE OLIER TIL KROPPEN!

januar 12, 2016


Det er SÅ vigtigt, at passe på sin hud her i vinterperioden! Min krop går helt amok, hvis den ikke får fugt nok! Det er vigtigt for mig, at jeg altid føler mig tilpas og hvis jeg ikke er “dækket” til, så kan jeg nemt komme til at klø og det er absolut ikke funny! Jeg elsker at bade i olier og det har jeg længe snakket om. Her i vinterperioden forkæler jeg mig selv ekstra godt med olier på kroppen! Jeg har brugt disse olier i lang tid nu og det faktisk min anden eller tredje olie fra dem. Jeg bruger ikke dem alle sammen på én gang, men skifter lidt rundt mellem dem af og til – alt efter hvilket humør jeg er i, hehe.. Oh –  Lief er virkelig et must hos mig! Jeg er især vild med Body Balm Roman Chamomile! Jeg har skrevet mine oplevelser med dette unikke produkt før, som du kan læse om HER. Stretchmark Oil by Elisabeth Gierus er også en af mine yndlings olier, som oven i købet også hjælper mod strækmærker (man skal bruge produktet 110% både morgen og aften i nogle måneder, hvis man gerne vil se resultater!) Følelsen af at smøre olien på er så fantastisk! De sidste to produkter er Baobab & Marula oile + Huile Prodigieuse fra Nuxe, som jeg også forkæler mig selv med. De er super lækre og lette at smøre på sig. Jeg bryder mig ikke om de olier, som er tunge og fedter long time efter man har påført dem. Har i prøvet disse produkter..?LINKS TIL PRODUKTERNE: OH LIEF LIPBALM – ROMAN CHAMOMILEOH LIEFTUMMY BALM | ELISABETH GIERUSSTRETCHMARK OLIBEAUTY OILMARULA & BAOBAB | NUXEHUILE PRODIGIEUSE |


    Leave a Reply