HVOR ER FORÆLDRENE HENNE..?! (HAMSAYASSINDK)

januar 13, 2016


Jeg har længe gerne ville skrive dette indlæg på bloggen, men jeg har ikke magtet at skulle misforstås omkring emnet. Jeg hverken kan eller vil prøve , at fortælle forældre hvordan man skal opdrage sine børn, men jeg er blogger, youtuber og en “offentlig person” som rigtig mange henvender sig til (hvilket jeg er helt cool med). Mange af mine følgere, læsere osv. er unge skønne piger og det er jeg glad for! Jeg lærer så meget af dem og jeg elsker at give dem mine tips og råd omkring mine oplevelser i livet og makeup. Men efterhånden har jeg fået alt for mange billeder af rigtig unge piger som cutter i sig selv. Jeg ville ønske, at jeg kunne dele billederne med jer, men det vil jeg ikke. Jeg vil ikke hænge nogen ud på den måde, og det er også lige meget, for det er et forfærdeligt syn. Det gør så ondt at se de billeder som til tider dukker op på min snapchat. Vi snakker ikke bare om et – men desværre mange! Jeg kan stadig huske et af de værste, som jeg fik af en kun 9 år gammel pige som havde ALT, men hendes forældre var der aldrig og hun havde bogstavligtalt skåret i sig selv og hendes forældre havde ikke opdaget det endnu… Det gør så ondt at se! Jeg har virkelig haft svært ved det her, og har flere gange ikke vidst hvad jeg skulle stille op med det. Jeg svarer altid disse piger, og der kan jeg altså ikke lade være med at prøve at få dem til at gøre andre ting, men det hjælper ikke altid. Jeg har snakket med mine veninder og pigerne fra vores youtube netværk omkring det, og det hjælper meget. Jeg havde virkelig brug for at dele det her med jer, da jeg har gået med det i lang tid. Jeg synes, at det er synd, at nogle forældre ikke har andet end karriere i hovedet og dermed smider iPhone, computer og alt det børn ikke skal rende rundt med, i hovedet på dem og i stedet ikke giver dem kærlighed. Jeg håber at I forstår mine tanker!


 

 

    Leave a Reply