♡ KARDASHIAN BEAUTY

14. januar 2016


Har  været i Danmark lidt over en måned nu, som kan købes hos alle Matas butikker i Danmark. Jeg har virkelig længe gerne vil prøve produkterne fra Kardashian, da jeg er big time fan af familien! Jeg har testet disse produkter i noget tid nu, og hvis i har set min “Gør’ dig klar med mig – nytårsaften” video inde på min YouTube-kanal, kan i også se at jeg bruger nogle af produkterne. Jeg er blevet ekstrem glad for Cabana Bronze, og bruger den all time faktisk! Den er super lækker til alle hudtyper med en lille bitte smule shine, og ikke den shine som er i glimmer (er jeg personligt ikke selv fan af) Men mere den lækker glød. Det samme med Spotlight Incandescenc, som virkelig er highligt on fleek!! Hvis i ikke har prøvet produkterne endnu, så synes at i skal tag et smut ind til Matas, og prøve dem! Priserne ligger meget som drugstore priser. Jeg er dog ikke så fan af The Quickie Mascara mere, da jeg synes at den klumper efter et par’ gange efter jeg har brugt den.. I starten var jeg dog ret glad for den faktisk. Jeg har tænkt mig, at vil tale mere om produkterne inde på min YouTube-kanal snart. Har i prøvet nogen af produkterne..? For vil gerne prøve flere! Vi bloggges ved snart til mere beauty talk hehe.. LINKS TIL PRODUKTERNEKardashian – The Quickie MascaraKardashian Intimate – Spotlight IncandescenceKardashian BronzerCabana BronzeKardashian RadiantOmbré Blush Kardashian HoneyStickKardashian Stroke of Midnight Mascara |


 

    Skriv en kommentar