HVORDAN GÅR DET SÅ..?! (HAMSAYASSINDK)

17. januar 2016


Så er det blevet tid til et jeg-føler-den-for-hårdt-indlæg haha.. Hvordan går det med mig!? Det går faktisk rigtigt godt! Hvis jeg skal brokke mig over noget eller synes noget er træls, så er det at jeg føler mig træt hele tiden! Måske fordi jeg ikke tager mig sammen med min træning længere..? Hånden på hjertet, så har jeg ikke trænet i hele december måned og heller ikke indtil videre i år.. Det er faktisk helt vildt dejligt! Men i morgen er det slut.. For jeg skal igang med at træne igen og det glæder jeg helt vildt til. Jeg føler ikke, at jeg er blevet fed fordi jeg ikke har trænet i over et måned. Jeg havde tabt mig 9 kilo i december måned p.ga privat årsager.. Det var en rigtig træls tid, og i kunne se at jeg ikke rigtig bloggede.. What ever! Life goes on, og jeg har det godt, udover at mit ADHD fucker med mig crazy meget fortiden haha.. Jeg griner af det lige nu, men ikke altid! Jeg har bare de der mærkelige stunder, for tingene kan nogle gange rykke rundt for mig, og mit humør kan gå up and down.. Jeg forstår godt, at i ikke kan sætte jer ind i det (helt forståeligt!!). Men jer, som har ADHD kan 110% forstå hvad jeg mener. Jeg tror faktisk… eller, jeg ved det bliver bedre, nu hvor jeg starter med at træne igen, så alt det energi kan svedes væk! Jeg har ingen problemer med at ta’ pauser som jeg gør, det er bare med at komme ovenpå igen og gi’ den gas. Der sker rigtig mange gode ting i mit liv lige nu, og det skal nydes og fejres! Jeg har holdt noget hemmeligt for jer, som jeg bare har lyst til at skrive lige nu.. En stor drøm, som er gået i opfyldelse!! Jeg glæder mig til at dele den med jer. I har efterhånden fundet ud af, at jeg dårlig til at holde på hemmeligheder.. Men sådan er det.. Hader det selv! Alt skal holdes hemmeligt lige indtil lol! Tror i nogensinde, at den “stil” ændrer sig.? At alt skal holdes hemmeligt indtil det skal ud..? Det håber jeg! Blogges ved! Xo Xo


 

 • Svar
  Katrine Poulsen
  17. januar 2016 at 19:19

  Hey mus! Dejligt at høre, at der sker mange gode ting i dit liv her for tiden! ? Håber det bliver godt at starte op på træning igen. Godt indlæg. ??
  Kyssss

  • Svar
   hamsayassin
   17. januar 2016 at 19:23

   Hehe! Elsker at du kommenter! Du er så sød <3
   Tak fordi du altid støtter <3

 • Svar
  Sisse Matthiesen
  17. januar 2016 at 20:19

  Så skønt at du har det godt! 😀 og træning er altid godt… De siger alle de kloge i hvert fald. Og hvad er det for en hemmelighed?! 😮

  • Svar
   hamsayassin
   18. januar 2016 at 18:03

   Haha! Du er så sød <3 🙂 Ja… En stor hemmelighed 😉 !

Skriv en kommentar