HJÆLP TIL MÆTHED – SKINNY FIBER EXTREME

21. januar 2016

Godaften bloggen! Håber i nyder “lille fredag”, selvom det er fucking koldt..! Jeg vil lige dele min menning om Skinny Fiber, som jeg har testet i knap en måned nu. Jeg må indrømme, at jeg er meget skeptisk med den slags “slankepiller” og tror faktisk ikke på det. Skinny Fiber giver mæthed, og det kan jeg skrive under på VIRKER! Jeg tager den efter frokost + en efter aftensmaden, hvilket jeg faktisk vil forsætte med, når jeg færdig med den her bøtte! Jeg døjer desværre med problemet, at jeg hurtigt bliver mæt når jeg spiser, og bliver hurtigt sulten igen. Jeg føler faktisk, jeg har fundet en balance omkring min spisning, og det er jeg rigtig glad for. Har i prøvet disse før..?Giver dig følelsen af mæthed, så du undgår unødvendige måltider Forhindre kroppen i at lagre fedt i kroppen Øger din fedtforbrænding – Virker appetitnedsættende  Forhindre dig i at spise usunde snacks og mellemmåltider  Har en detox effekt og udrenser din krop Fremmer din sundhed  Hjælper med at øge dit vægttab  Effektiv slankekur  Indeholder acai bær, konjak glucomannan & koffein  Naturlig vægttabs supplement.


IMG_3508


(Sponsoreret indlæg i samarbejde med WeightWorld 3/3)

  • Svar
    Erin
    13. februar 2017 at 21:32

    Hi Hamsa! I just translated your review about this product. I just want to ask what do you eat while taking Skinny fibre pills? Do you eat a low calorie meal and doing excercise? I just got my pills from EBay but I hasven’t started taking it yet. Thanks and regards

Skriv en kommentar