NÅR JEG IKKE ALTID FORSTÅR ANDRE..?

23. januar 2016

Så er det blevet tid til et rigtigt føler indlæg, haha.. Det faktisk lang tid siden, at jeg har skrevet sådan et! F.eks omkring oplevelser eller ting, som jeg enten hader eller bare slet ikke forstår – ALL TIME! Inde på min YouTube-kanal laver jeg dog “10 ting”, som kan være ting som jeg hader, er flov over eller bare pinlig ting generelt! Men i dette indlæg skal det handle om, når jeg slet ikke altid forstår andre mennesker..! Det kender  vi alle sammen til ikke..? Ellers vil verden være et ret kedeligligt sted, hvis man altid var enige eller forstående overfor hinanden.
Din veninde har haft alt for mange one night stands efter saftige byture, og vil rigtig gerne væk fra den der “jeg er slutty”-periode. Hun fortæller derfor dig, at hun er helt færdig med den slags! Weekenden efter har hun alligevel slæbt en eller anden random med hjem. Her sidder jeg igen og tænker.. ‘Er du okay? Eller er du bare endnu en løs trunte, som bare ikke vil tage dig sammen?!’ Jeg forstår det bare IKKE!


Du sidder og spiser en is og din ven/veninde spørger om han/hun må smage? Det første jeg tænker er.. ‘Du har jo ligesom SMAGT det før, så hvorfor ikke bare spørge, om du må få noget af isen?!?’


Du sidder og slapper af, og du får lige pludseligt et opkald fra en af dine gode veninder, som fortæller dig at hendes bedsteveninde er den største so, som kan gå på to ben og om hvor meget hun hader hende! Derudover at hun aldrig nogensinde vil snakke med hende igen. Dagen efter ser du så på instagram, hvor de smiler sammen med citaterne ”Jeg elsker dig så højt min skat – ingen mig uden dig!” Igen tænker jeg.. ‘Få styr på dine forpulet kællinge flip, når du ringer til mig! Endda når jeg faktisk sidder og slapper af!’ Spild af tid bitch.!


Du er selv fra Jylland og er i København. Du går på strøget og du bliver lige pludseligt skubbet til – ude i de blå luft. Af ren rektion siger du selvfølgelig “UNDSKYLD” også selvom du ved at det ikke var din skyld, men personen kigger bare surt på dig og går videre.. HAR JEG BARE SÅ MEGET LYST TIL AT LØBE HEN TIL VEDKOMMENDE OG RÅBE: “FUCK HVOR ER DU SØD!!” (ironi) 

    Skriv en kommentar