HVORDAN SKILLER MAN SIG UD FRA MÆNGDEN..?

25. januar 2016


 JAKKE: JOFAMA FASHIONJUSTIN | TRØJE: MADS NØRGAARD – SPRINKLE TENVIN BLUSE | BUKSER: JACK & JONES ORIGINAL – JJORWESLEY SWEATPANT TIGHT FIT | SKO: BIANCO – VINTERSTØVLER | TASKE: JUSTFABJACK |


Hej loves! Det er super dejligt at mange af jer ser mig som en der skiller sig meget ud fra mængden! Det betyder bare så meget hehe… Især når i skriver at i elsker min personlighed! Det betyder nemlig meget for mig! Jeg er ikke ekspert eller har et præcis svar på “hvordan man skiller sig ud fra mængden“. Men jeg kan fortælle jer mine erfaringer, og måske guide jer. Jeg tror ikke at man skal gøre det store og alligevel er det bare for nemt og skrive “du skal bare vær’ dig selv” for det siger vi jo alligevel altid…? Så hvad skal man præcis bruge det til? Selvom jeg mener det er vigtigt at man skal være sig selv, så skal man også kunne hjælpe vedkommende med at finde sig selv! Det er ikke noget du gør over en nat eller en uge, og det vigtigt at du lader dig begå fejl igennem livet og det vigtigste er at du lærer af dine fejl! Måske lærer du ikke altid af dem, og det kan gøre rigtig ondt. Det vigtigste er at du kigger på dig selv og finder ud af, hvad du er for et væsen… Er du usikker…? Så skal du måske arbejde med det, og prøve at acceptere dig selv som du er. Er du en af de typer, som vil gøre hvad andre gør’ så skal du måske finde ud af, om du overhovedet lever dit eget liv eller andres. Måske sidder nogen af jer, og tæker “Okay… Slap af du er flabet din bitch…!”  Men det fair nok! For det sgu ikke altid fedt at høre sandheden, som er at du SKAL være den du er og ikke lever på at gøre andre glade ved at ændrer sig selv… Det vigtigste er at man ikke bliver set ned på fordi man er en af dem, og det står jeg ikke indenfor! Men at man hjælper sine medmennesker (jeg håber at det gir’ mening?) Jeg synes at man skal starte med og finde ud af hvem man er, og derefter kommer alt andet naturligt…


    Skriv en kommentar