WEDNESDAY GUIDE: FIND DEN RIGTIG HIGHLIGTER

27. januar 2016

Hej sødeste jer! Så er jeg klar med min helt nye “serie-guide” herinde på bloggen, som jeg har valgt at kalde ‘Wednesday Guide‘ (synes selv at det lød sejt hehe…) Jeg vil hver onsdag finde et emne indenfor makeup, hudpleje, bad og jeg kunne blive ved! Generelt alt indenfor skønhed! Jeg håber at i vil synes om det og i denne uge skal vi snakke om highlighter!Find den rigtig farve: Hvordan tror i at en helt hvid highlighter ville se ud på mig? Ikke særlig flot. Jeg er “under kategorien” Dark skin og det er vigtigt at jeg IKKE bruger en helt hvid highlighter. Hvis jeg skal bruge en hvid highlighter, så skal jeg mixe den sammen med en anden highligter så det ikke ligner et hvid skær… Det ser nemlig ikke så godt ud. Jeg har valgt et par af mine “naturlige” highlighters til dette indlæg og jeg brugter dem næsten aldrig alene, men jeg mixer dem altid sammen. Jeg elsker Mary-Lou Manizer by The Balm, og den er jo lidt hen af den lyse farve og derfor mixer jeg den altid med Cheeky Bronze by M.A.C. (I må gerne skrive hvilken highligters, som i bruger under kommenterfiltet)


Masser af fugt: Det er så vigtigt med fugt! Også under alt andet makeup og det kommer vi ind på en anden gang. Inden eller efter man ligger sin highlighter sætter jeg med spray, så det enten “sidder fast” eller binder makeupen og ja – det virker! Inden jeg selv startede med at bruge Prep + Prime Fix + By M.A.C, der troede jeg ikke på, at den slags virkede… Jeg tog helt fejl! Der er mange andre af slagsen derude, som jeg selv benytter mig af. De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray By Urban Decay, Vitamin E Face Mist by The Body Shop, og mange flere mærker laver disse setting sprays. Det er vigtigt for mig og nævne, at det ikke 110% “holder makeup-en” på plads.


Vælg de rigtige børster: Det er så vigtigt! Jeg kommer aldrig til at forstå dem, som bruger EN børste til ALT makeup! Come on… Hvis man ikke vil give særlig mange penge for børster, så vil jeg hellere anbefale billige børster, som jeg selv bruger! Når man ligger sin highlighter, så vil det give mest mening og bruge en highlighter børste. Det bruger jeg og min yndlings er F35 Tapered Highlighter by Sigma. Disse børster kan kun købes hos makeup-online.dk, som har de bedste børster der ikke kan købes andre steder i Danmark! Jeg bruger altid den børste til de første par lag (man bestemmer selv hvor meget man vil påføre) Jeg går altid helt amok hehe… Efter det toner jeg det ud med min nye børste, som også er fra SigmaF15 Duo Fibre Powder/Blush og det er faktisk en pudder blush børste. Jeg er blevet helt tosset med den, til og tone min makeup ud med. Den har små fibre “hår” som tager alt overflødig støvet med sig.LINKS TIL ALLE PRODUKTER: THE BALM – MARY LOU MANIZER | M.A.C – CHEEKY BRONZE | M.A.C MACNIFICENT ME SCULPT & SHAPE POWDER | NYXILLUMINATOR | SIGMAF15 DUO FIRBE POWDER/BLUSH | SIGMAF35 TAPERED HIGHLIGTER | M.A.CPREP  PRIMER  FIX |


    Skriv en kommentar