SIDSTE CHANCE FOR AT FINDE DE BEDSTE UDSALG..!!

28. januar 2016

Hej Beauty loves! Jeg har shoppet en del her i januar måned og jeg har faktisk lavet en video om alt det, jeg har shoppet, som ligger inde på min YouTube-kanal hehe… Jeg har kigget rundt på forskellige hjemmesider og jeg har fundet et par gode tilbud, som i kunne spare lidt flere penge på… Ellers kan i altid smutte en tur forbi strøget, gågaden whatever og se de tilbud. I dette indlæg har jeg fokuseret på beauty – hvad ellers…?! Har i sparet ekstra ved januar udsalg måned…? (I må gerne tippe)(AFFILIATE LINKS) 1. YOUNGBLOOD – P.M EYESHADOW | 2. LÓREAL PARIS – MISS MANGA PUNKY | 3. NYX – TINTED BROW | 4. MAYBELLINE – FIT ME CONCEALER | 5. NYX – HIGHLIGHT & COTOUR PRO PALETTE | 6. MAX FACTOR – FACEFINITY 3 IN 1 | 7. YOUNGBLOOD – ROSE LIP LINER | 8. YVES-ROCHER – SOLPUDDER | 9. ANASTASIA – CONTOUR KIT | 10. CLINIQUE – SUPERBALANCED | 11. YVES-ROCHER – VIOLINE LÆBESTIFT | 12. YOUNGBLOOD – SPICY LIPSTICK | 13. MAKIASH – LOOSE POWDER | 14. BEAUTY – BLENDER |


    Skriv en kommentar