QUEEN OF SCANDINAVIA 2016 ♡

29. januar 2016


FOTO LÅNT AF: QUEENOFSCANDINAVIA.DK


Hej piger! Så kan i blive castet til Queen Of Scandinavia 2016! De sidste to år har jeg været til begge finale shows, som jeg har skrevet om herinde på bloggen (har en helt kategori – læs her) Dette indlæg er lavet i samarbejde med queenofscandivia.dk, hvor jeg vil fortælle om mine oplevelser med hele konceptet, backstage og hele showet. Jeg ved at 80% af mine læsere er piger/damer, og måske sidder nogen af jer med en drøm om at prøve noget nyt? Jeg vil helt bestemt anbefale Danmark’s største skønhedskonkurrence! Du skal tilmelde dig fordi: Mange har fordomme omkring disse skønhedskonkurrencer, og det er igen på grund af uvisheden! Jeg elsker at de bruger piger med former og ikke kun tynde piger, som de fleste nok tænkte… Men sådan er det ikke, og det er for alle piger! Første år var jeg helt tæt på hvor jeg var med backstage og så hvordan pigerne blev forkælet med negle, makeup, kjoler, og alt det skønhed, man kan komme omkring. Pigerne var super søde, og jeg er faktisk blevet rigtig gode veninder med Mia Fabricius, som vandt Miss Top model of the World 2014. Hun har bestemt haft succes med modelverden siden da.Bagstage fra 2014. Her mødte jeg Mia Fabricius first time sammen med Mina Ingerslev, der er makeup artist for Max Factor Danmark, som har tæt samarbejde med Queen Of Scandinavia.Denne dame husker jeg ikke navnet på, men hun var så fantastisk, og stod for pigerne’s kjoler… Jeg regner bestemt med og komme til finale showet, og måske kunne jeg vlogge til min YouTube-kanal, så I kunne se hvordan det foregik…? Du kan også tilmelde dig casting online. På deres hjemmeside www.queenofscandinavia.dk kan du se hvor og hvornår de holder castings. Du tilmelder dig ved at sende en mail til tilmeld@queenofscandinavia.dk med navn, alder, hvor du har hørt om konkurrencen og i hvilken by du gerne vil til casting. Der er som sagt ingen krav til højde, men du skal være mellem 13-27 år. (piger mellem 13-16 år bliver taget i betragtning til skønhedskonkurrencen Miss Global Teen 2016.) 

 

 

    Skriv en kommentar