JEG ER BLEVET FAN AF CLINIQUE’S HUDPLEJE..!

30. januar 2016

Jeg har de sidste par måneder testet en del produkter fra mærket Clinique, som er helt nyt for mig – Altså deres hudpleje. Jeg har dog prøvet meget af deres makeup og jeg er helt vild med Pop Lip Colour And Primer, men det er ikke det vi skal tale om nu. Jeg kommer til at vise jer disse produkter i min kommende hudpleje serie, som jeg vil lave inde på min youtube kanal snart. For tiden bruger jeg Superdefense Night, som er en super genopbyggende natcreme inden jeg bruger min 3 trins hudpleje system. Jeg er også ved at teste Repairwear Sculpting Night Cream, som jeg kommer til at tale meget mere om inde på kanalen når jeg starter min hudpleje serie snart! Bruger i Clinique’s hudpleje..? Vi blogges ved snart! Xo Xo| REPAIRWEAR SCULPTING NIGHT CREAMHER | SUPERDEFENSE NIGHT CREAMHER | Produkterne er sendt til test.

    Skriv en kommentar