GOSH COPENHAGEN – SPRING SUMMER 2016

1. februar 2016

Hey beauty loves..! Idag lancerer Gosh Copenhagen nye produkter, som jeg vil dele med jer! Gosh har ændret navn til Gosh Copenhagen, for at være et mere nordisk brand, og jeg synes det er super fedt, at vi har et internationalt kendt dansk mærke herhjemme! Jeg har ikke prøvet alle produkterne endnu, og igennem 2016 vil jeg nok nævne dem inde på min YouTube-kanal. I indlægget her vil jeg vise jer noget af det nye, som Gosh Copenhagen lancerer idag.. GOSH 9 SHADESTO BE COOL IN COPENHAGEN : Som i nok ved, så bruger jeg ikke øjenskygge, men disse farver kan jeg bruge til mine øjenbryn + highligte med rundt omkring. Alle farver er matte, og det er også en must i 2016! Jeg er dog glad for, at i den jeg har fået, der er spejlet big time et man kan ha’ med overalt, og farverne kan bruges til hverdage.GOSHLIP OIL: Først tænkt jeg hvad..? Olie i lipgloss..?! Og ja! Jeg har modtaget pakken i fredags, og idag er det mandag. Siden fredag har jeg benyttet mig af dem! No shit, så har mine læber virkelig fået det mere behageligt over denne weekend, efter at habe brugt denne lip oil! Det er en lipgloss, som giver shine oveni pleje og forebygger tørre læber! De indholder: Arganolie, olie fra macadamiafrø, moringaolie og havtornsolie.  PRIMER PLUS+ ILLUMINATING: Sidste år var jeg helt crazy med deres GOSHPRIMER PLUS +HYDRATION! Husker i hvor tit jeg nævnt den..? Den er faktisk næsten tom nu heh! Men nu er der kommet en helt ny en af slagsen, som hedder: PRIMER PLUS+ ILLUMINATING, og den glæder jeg mig vildt meget til at prøve! Illuminating bliver et must i 2016, og det er noget jeg allerede i forvejen er helt vild med, så masser af glød bliver et hit i skønheds verdenen i år!  GOSHLUMI DROPS: Når vi nu taler om illuminating, så skal der selvfølgelige også være LUMI DROPS, som de også lancerer i forbindelse med SS16 (Spring Summer 2016). Gosh gør det simpelthen alt for godt.. Jeg glæder mig til at vise jer looks med disse produkter.! Skal i prøve de nye produkter..?


 Produkterne er sendt til test.

    Skriv en kommentar