WEDNESDAY GUIDE: HVILKEN LIPGLOSS ER BEDST?

3. februar 2016

Hvis i har fulgt med herinde på bloggen eller min YouTube-kanal, så har jeg ofte fortalt, at jeg er vild kræsen når det kommer til lipgloss.. Det behøver ikke været dyrt men, de fleste af slagsen er op af prisen efter min smag. Denne uges udgave af “Wednesday Guide” Vil jeg dele mine yndlings lipgloss, og i må meget gerne dele jeres i kommenterfeltet.Hvilken konsistens skal man gå efter? Ja det er jo en smags-sag hvad man er til. Der er Cremeseen, Butter Gloss, Lustre, og mange flere derude. Jeg er faktisk til det hele hvis de bare kan holde på læberne og ikke klistrer alt for meget! Jeg er slet ikke fan af lipgloss, som klister alt for meget og det er en af grundene til jeg er meget kræsen med det. Til hverdag benytter jeg mest af Mega Shine Lip Gloss By NYX ellers er jeg ret vild med lipgloss by Nilens jord


Hvilke mærker er bedst? Jeg synes personligt selv, at man skal prøve sig frem og se hvad man selv synes. Jeg har blogget om Tom Ford Beauty‘s – Ulrta Shine Lip Gloss herinde før (det kan i læse her) Jeg synes helt bestemt, at er de bedste! De er vild pigmentret og så holder de i rigtig mange timer! Det samme med Revolution Lipgloss By Urban DecayCremesheen Glass By M.A.C.


Yndligs farver? Hehe.. Det ville jeg virkelig ha’ med i dette indlæg! Som i kan se, så de fleste farver nude/pink og det går jeg altid efter når jeg kigger efter lipgloss ellers skal de være helt gennemsigte efter min smag. Hvilke farver bruger i mest..?
 

  • Svar
    Alina
    3. februar 2016 at 16:58

    #Putin #firstlike – love it!

Skriv en kommentar