EN SNAK OM AT GØRE VOLDTÆGT LOVLIGT..?!

4. februar 2016


Hvis voldtægt bliver lovligt, vil en pige beskytte sin krop på samme måde, som hun beskytter sin pung eller smartphone‘ I kan læse artiklen (lige her) Jeg har nu gået en time efter at jeg læste artiklen omkring en gruppe hjernevaskede mænd, som havde udtalt sig omkring dette meget ømme punkt for kvinder, der desværre sker for ofte her i verden, og ikke i forvejen tages alvorligt nok (efter min mening!) Jeg ku’ have valgt, at bare sige “fuck nogen tabere” også ikke tænke mere over det. Det kan jeg bare IKKE! For jeg er faktisk rigtig pissed, og jeg kan mærke, at jeg virkelig bliver sur og hidsig på disse mænd! Jeg har igennem mit liv haft/har mange veninder og jeg har desværre mødt nogen på min vej, som er blevet voldtaget og faktisk ikke helt kan fungere den dag idag p.ga det! Jeg er i chok over, at nogen mænd ser sådan på det! Hvordan ville de mon have det med, at deres døtre blev voldtaget? Det er bare et eksempel, som jeg nævner… Vi bestemmer jo selv hvad vi siger, og desværre må man tage det med, at nogen er så hjernevaskede, at de tror de kan tillade sig alt. Jeg håber aller mest på, at det bare er en flok tabere som mangler opmærksomhed! Jeg er virkelig rasende… Hvad tænker I om de dumme udtagelser…?


    Skriv en kommentar