KENDER DU TIL DET HER..?

9. februar 2016

P


= JA BILLEDET HER SIGER MEGET OM HVORDAN MIT HUMØR ER IDAG…! #Picoftoday


Ja jeg ved godt, at jeg har blogget meget omkring min ADHD-vinter-periode heh.. Men jeg kan jo ikke holde mine føleser tilbage omkring hvordan jeg faktisk har det. Mit humør er helt vildt svingende for tiden og det er skæmmende, også for mig. Igår havde jeg fart på, og havde faktisk ikke tid til at blogge, fordi dagen bare kørte derud af. Idag er det helt omvendt.. Jeg vågnede i nat og kunne bare IKKE sove igen, SÅ i morges kunne jeg bare ikke komme op.. Det endte ud i, at jeg bare har dovnet hele dagen.. Skulle have time, fitness og faktisk starte til zumba igen. Jeg har ikke filmet i så lang tid, og lysten er der bare ikke lige nu (det betyder ikke, at jeg er stopper på YouTube heh..). Men jeg er slet ikke lige så aktiv, som jeg har været. Jeg orker heller ikke at komme til events, eller at være en del af noget faktisk! Sådan har jeg det idag. Måske bliver det bedre i morgen? Jeg giver altså ikke op! Min skønne veninde Anna Due, som jeg bare kan relatere helt vildt meget til, ringende lige og vi fik talt sammen. Det er faktisk hendes skyld, at jeg fik lysten til at skrive dette indlæg færdigt, da jeg engang orkede det.. Tak Anna! Du er fantastisk min pige. Jeg ved ikke om dette indlæg giver mening overhovedet.. Men jeg vil hellere være ærlig og fortælle, hvordan jeg har det, end at lave indlæg om alt andet, som jeg også har lyst til. Dagene bliver længere og det betyder, at vi går en lysere tid i møde, og så kan jeg holde mig oppe.


 

    Skriv en kommentar