SÅ ER JEG HJEMME IGEN + UPDATE..!

22. februar 2016


= YES.. BILLEDET SIGER RIGTIG MEGET OM HVORDAN JEG SER UD, NÅR JEG STÅR OG SKAL FINDE UD AF DE S-TOG.. JEG GLEMMER DET ALTID..!! I KAN SE VLOGS FRA DENNE TUR + EN PERSONLIG SNAK HER!


SORRY guys! Jeg har ikke været aktiv herinde på bloggen i over en uge og det har jeg det faktisk helt okay med! Jeg har blogget om det førhen og når tingene ikke går, som de skal, så er det okay at trække sig en gang i mellem! Det har jeg virkelig haft brug for i denne tid (tak fordi at I er så forstående!!).  Jeg smuttede til København i onsdags og kom hjem igen lørdag. Jeg havde faktisk mest brug for, at komme væk fra Jylland og hygge mig lidt! Ikke fordi at jeg fik slappet helt vildt meget af, men bare dejligt at komme lidt væk alligevel. Søde Emilie, som jeg boede ved – var så sød, at give mig morgenmad på sengen og var generelt virkelig skøn alle dagene. TAK! Jeg var også forbi ‘Frisør Kongestolen’ (der kommer et indlæg om det om et par dage). Jeg var også til møde med Maze, og der fik hilst på mange af jer derude, selvom jeg havde mest lyst til at være alene! Men hey!! Jeg har fucking de bedste mennesker omkring mig. I ved hvem fuck I er! Seriøst!! Jeg har virkelig bare fået de bedste beskeder fra mine nærmeste! TAK!  Jeg er okay forresten. I kan se VLOGS om turen, hvis I vil se mere til hvordan dagene har været. Jeg var også inde på Karma Sushi med Tila, som er en af deltagerne af årets udgave af Paradise Hotel. Hun er en super dejlig pige!!! I skal forresten virkelig glæde jer til denne sæson af paradise! Der er virkelig nogen super fede personer med, som jeg ikke lige havde regnet med at jeg ville synes så godt om – overhovedet! Jeg kender nogen af dem personligt, og de er alle skønne. Jeg har også fået shoppet, og i den anledning laver jeg en slags haul herinde senere i dag (tror jeg). Nu vil jeg få pakket helt ud, og HEY! Jeg finder en vinder af min giveaway snart!! I kan stadig nå at deltag LIGE HER..


 

    Skriv en kommentar