URBAN DECAY FT. GWEN STEFANI + VIDEO..!

24. februar 2016


JEG HAR LAVET EN VIDEO HVOR JEG ANMELDER PRODUKTERNE + SWATCHES INDE PÅ KANALEN! SE DEN LIGE HER!


Hej Beauty Lovers! Så er det blevet tid til en lille anmeldelse på Gwen Stefani’s samarbejde med Urban Decay! Det er limited edition så husk at det kun er der i en periode og produkterne derfor IKKE er “faste”. Jeg har lavet en video inde på min YouTube-kanal, så i kan se swatches fra den lækre Gwen Stefani Blush Palette and yes – farverne er SÅ pigmenteret, I love it! Jeg ville dog ønske, at der var andre farver i læbestifterne. Dem de laver er virkelig også mega matte + holder long time! Desværre er brow box alt for lys til mine øjenbryn heh… Jeg er virkelig fan! Især i blush paletten med et kæmpe spejl, som er must have… Har i shoppe noget fra kollektion..? Kram H!// URBAN DECAT FT. GWEN STEFANI LIPSTICK: ROCK STEADY // FIREBIRD. Produkterne er sendt til test.

 

    Skriv en kommentar