SKAL MAN FINDE SIG I ALT..?!

26. februar 2016


“Svigt er den største skuffelse.. Folk som svigter er ikke det værd. Træk vejret ind og nyd livet et øjeblik,- og tænk så Livet er værdifuldt men kort se at få det bedste ud af det.. Spild ikke tiden på svigt og skuffelser….”


.. Og det var som om, at den tekst gik op for mig her til aften! Jeg har i mine snart 3 år her på bloggen været MEGET ærlig, og faktisk ikke holdt alt muligt tilbage, som jeg har gjort det sidste års tid af mit liv. Det er måske også fair nok, for alt skal ikke fortælles, da man også skal beskytte sine medmennesker, selvom de har gjort en ked af det! SÅDAN ser jeg på det, og det har jeg lært med tiden. Men hvordan fuck skal man fortælle tingene uden at “hænge nogen ud”..? Det kan hurtigt blive set, som at man hænger folk ud, hvis man fortæller tingene. Egentligt ikke af jer, som læser med, men mere de mennesker, som man er blevet trådt på af og fortæller om. Jeg er ikke hellig og jeg er ikke fejlfri, det kommer jeg ikke til! Folk, som står mig nær, skal også finde sig i meget, og den anden vej rundt, skal jeg også finde mig i rigtig mange ting, som jeg faktisk aldrig havde regnet med, at jeg skulle finde mig i. Jeg har virkelig været ked af det i de sidste mange måneder, og det finder i ud af, når jeg udgiver et kæmpe projekt, som jeg er i gang med at skrive på lige nu (ja, jeg har fortalt at jeg ved at skrive min egen bog). Det glæder jeg mig til at fortælle mere om til den tid.. Jeg tror faktisk ikke, at jeg har været så ærlig omkring indholdet i den, som nogensinde før og måske vil nogle blive sure men hey.. Det mit liv, og jeg har fandme lov til at dele tingene ud, som de er. Karma is a bitch, og den kommer på besøg hos de mennesker, som fortjener det. Lige meget hvad, så behandler man folk i sit liv med respekt, om man enten har været sammen, som forhold i langtid eller ej.. Så har man da brugt tid på hinanden, og jeg siger ikke, at man skal være venner, hvis man ikke kan.. Men man skal respektere hinanden, hvilket nogle mennesker ikke kan finde ud af, når de har fundet “andre kendte” så de kan udnytte dem og gå videre til next stop hah.. Ja! Dem er der mange af iblandt os og det har jeg ikke tænkt mig, at finde mig i. Om man er kendt eller ej, så skal man fandme behandle sine medmennesker godt! Men guys, tænk over hvem I hænger ud med, der findes ikke dårlige mennesker, blot lidt fortabte mennesker! Men man er nødt til at tænke på sin egen happiness! Jeg vil egentlig gerne skrive flere af lidt saftigere indlæg til jer igen, I know you love it! Vi blogges ved snart.. Ha’ en dejlig fredag aften!


 

 • Svar
  Anna
  26. februar 2016 at 19:32

  JEG ER SÅ STOLT AF DIG.!!!!

 • Svar
  MADS
  26. februar 2016 at 19:33

  yes ! 😉

 • Svar
  Louise
  26. februar 2016 at 19:33

  Du fortjener det bedste Hamsa! <3

 • Svar
  Sisse
  26. februar 2016 at 19:33

  Du har så ret! Der findes ikke dårlige mennesker, kun lettere fortabte af slagsen. Så sandt!

  • Svar
   hamsayassin
   26. februar 2016 at 19:35

   Ja min skat! Dem findes der mange af.. Fuck dem!

 • Svar
  Caroline
  26. februar 2016 at 19:39

  Jeg har savnet disse indlæg! Står 110% bag din ryg smukke 🙂

 • Svar
  Katrine Poulsen
  26. februar 2016 at 19:39

  Godt indlæg, godt budskab, mus! Elsker at du tager det frem & vælger at skrive det på den måde! ❤️❤️

  • Svar
   hamsayassin
   26. februar 2016 at 19:40

   Tak min søde Katrine <3 Du er så skøn!

 • Svar
  Amalie
  26. februar 2016 at 19:42

  Min far siger altid til mig “Du skal opføre dig pænt min skat, men du skal ikke finde dig i hvad som helst!” Det kan være så svært at gøre alle tilfredse, men så længe ens egne intentioner ikke er onde, så har man sit på det rene <3

  • Svar
   hamsayassin
   26. februar 2016 at 19:44

   Igen tak min søde. Det varmer så meget! Ja.. Man skal ikke finde sig i alt <3

Skriv en kommentar