DET SKAL DU ALTID HUSKE..!!

29. februar 2016


Hvor tit er i kede af det…? Jeg tror at det er meget naturligt, at man er nede (især i vinter periode!!) Det er jeg meget selv tit, og det har jeg snakket om mange gange herinde, YouTube osv. Jeg må indrømme at 2016 indtil videre ikke har gavne noget godt, og det har jeg bare brug for snart..! Nu skal jeg ikke være utaknemlig for det der sker sgu også mange store ting for mig, men det er altid som om at man glemmer det.. Nu skal dette indlæg ikke handle om det heh.. Men om at man skal huske at man på et eller andet tidspunkt kommer ovenpå igen, og aldrig haft det bedre hvis man evt. Har fået nogle mennesker ud af sit liv, et dårlig vane eller bare noget som har givet ked af heden i rigtig langtid. Man kommer ikke igennem livet uden, at men enten træder på nogen selv eller selv bliver trådt på desværre.. Det eneste, som jeg kan sige er at man kan tilgiv og komme videre.. Enten sammen eller ej.. For hvem vil ærligtalt være uvenner med en, som man elsker rigtig højt..? Det vil ingen jo mindre at de har en rigtig god grund til det.. Men igen – tilgivelse er det vigtigste og det har jeg lært rigtigt meget af..


 

    Skriv en kommentar