JEG ELSKER AT BESØG KONGESTOLEN..!!

29. februar 2016


= FRISØR KONGESTOLEN LIGGER VED GAMMEL KONGEVEJ 21 – 1610 KØBENHAVN V. 


Sidste uge var jeg på besøg hos Frisør Kongestolen igen, og det er bare der jeg altid kommer (ja selvom jeg bor i Jylland heh…) Jeg er jo alligevel i København meget i forhold til bloggen og youtube, så det er ikke noget problem. Christina er super sød og dygtig og hvad gør man med mit crazy kruset hår..? Det er faktisk overhovedet ikke så svært som man tror. Jeg har meget tykt og kruset hår fra naturens side- naturens ægte dreglos! Christina vasker det og får det “rullet” ud, som gør at jeg får flere dreglos frem, og det bliver endnu mere krøllet. Jeg får ikke farvet mit hår eller klippet udover nakken (medmindre det er virkelig nødvendigt) Jeg har i long time brugt Milk_Shake’s produkter til mit hår. Tror faktisk næsten omkring alt til mit hår, både under bad og styling, er deres produkter…Jeg fik som altid noget med hjem og det blogger jeg snart om, ellers kan i altid søge efter Milk_Shake herinde på bloggen. Har i været ved kongestolen førhen..?


IMG_4728


 Christina og jeg! Jeg tvinger hende næsten altid til, at ta’ selfies med mig heh..! Jeg synes, at du er pisse lækker..!x SHOP MED MILK_SHAKE HER x


    Skriv en kommentar