NEW IN: SLUT MED TOLD OG MOMS NÅR DU KØBER PÅ FEELUNIQUE..!

9. marts 2016

Processed with VSCOcam with a5 preset


Hej bloggen! Så har jeg shoppe amok på online igennem saleduck (hvis i husker, så vandt jeg deres fashion blog awards 2015!) Man kan nemlig finde MANGE rabatter, som du og jeg kan benytte os af! Jeg havde et gavekort til hjemmesiden feelunique, og shoppe mange lækre produkter fra NYX og meget mere! Der kommer en haul inde på kanalen snart, med alle de ting som jeg har shoppe den sidste måned’s tid + hvor jeg fortæller om hvordan i kan finde rabatter + rabatkode ved saleduck.dk! Oveni det, så er det fedt at der ikke kommer moms med mere når man handler hos feelunique.!


Processed with VSCOcam with hb1 preset


NYXHIGH DEFINITTION BLISH // NYXDEFINITION FINISHING POWDER // NYXMATTE BRONZE.


Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with hb1 preset


 NYXSOFT MATTE LIP CREAM “SYDNEY” // NYXSOFT MATTE LIP CREAM “CANNES”.


 (Sponsoreret indlæg i samarbejde med Saleduck.dk)

Skriv en kommentar