NY VIDEO MED SISSE & UPDATE..!

14. marts 2016


= NY VIDEO INDE PÅ KANALEN “GÆT EN YOUTUBER FEAT. SISSE” SE DEN LIGE HER!


Klokken er snart 23:00, og jeg havde regnet med, at jeg skulle lave flere indlæg idag lol.. Men det her er da bedre end ingenting! Jeg har faktisk haft en fantastisk dag, og kan ærligtalt ikke huske hvad jeg har lavet, da jeg er ved, at falde i søvn! Jeg VIL bare have et indlæg op nu OKAY! Nå.. Jeg har lige uploaded en video, som jeg fik filmet med Sisse, som har været her i et par dage, og jeg savner hende allerede (eller noget) heh.. Jeg saver dig!! Nå.. men jeg ville bare lige skrive he, nu hvor jeg ikke har blogget weekenden over.. I know – jeg skal tage mig sammen, og selvom man bare ikke har lyst all the time, så er bloggen altså bare mit liv. Gav det mening? Nej.. Vi blogges ved i morgen! GOOOOOODNAT! ZZZzzzzZZZ


 

 

    Skriv en kommentar