DEN BEDSTE NYHED PÅ EN SOLRIG TIRSDAG..!

15. marts 2016


Med solbriller på og det hele! Hah.. Jeg føler den for hårdt lige nu og det skal man fandme også ha’ lov til sometimes heh.. Ej! Jeg ved næsten ikke hvad jeg skal skrive fordi jeg sidder med så meget glæde netop NU! Jeg har haft verdens største krise i mit liv, og i morges vågnede jeg op til en mail, som bare fik det hele til at blive SÅ meget bedre..! Jeg har tidligere skrevet herinde at jeg ved og skrive min egen bog, som handler om mit liv igennem de sidste 3 år og jeg har faktisk aldrig nogensinde været så fucking ærlig omkring mig selv, menneskerne, youtube, blogging ja alt det der startede for 3 år siden. Jeg skriver ikke hele tiden, men jeg laver lydoptagesler med mit “blogging-kamera” i nuet. Det er super mærkeligt, at man skal høre sig selv hele tiden eller tale til “sig selv” på en måde. Men det super fedt, for så kommer man også ud med tingene. NÅ men jeg skal faktisk ind og få taget nogle billeder inde i KBH, der handler præcis om de ting, som jeg har oplevet og det fik jeg svar på idag, at det var gået igennem wuhu! Jeg er SÅ glad! Faktisk har jeg helt glemt om alt andet, og det er sgu fedt nok! Jeg vil lige føle den lidt mere idag, og skrue helt op for “Work” by Rihanna & Drake.. Jeg elsker den sang! Blogges ved!


  • Svar
    Anna
    15. marts 2016 at 19:01

    Stolt <3

Skriv en kommentar