SHOPPING: ANASTASIA BEVERLY HILLS..!

marts 17, 2016

Min gode veninde / YouTube – kollega Julia Sofia shoppede lidt med fra hendes USA tur. Faktisk ikke det hele, da jeg også har shoppet lidt på en dansk hjemmeside, som også sælger Anastasia Beverly Hills. Der kommer også et haul inde på kanalen snart! Der vil jeg nemlig også vise produkterne heh.. Det faktisk længe siden, at jeg har lavet et haul!Jeg er kæmpe fan af Anastasia Beverly Hills, og desværre er det ikke lige let at få fingerne i alle produkterne herhjemme. Jeg har blogget mange gange herinde om det produkter, som jeg allerede har. I kan læse min contour guide: lige her, og inde på kanalen har jeg lavet et førstehåndsindtryk af hendes ‘Cream Contour kit’. Jeg vil lige starte med at vise, hvad Julia Sofia shoppede med hjem til mig. Hver gang jeg ser på instagram, at der kommer noget nyt fra Anastasia Beverly Hills, overrasker hun altså altid! Da jeg så hendes ‘Glow Kit‘, gik min lille highligter hjerte i stå! Jeg har den i farven #ThatGlow, da jeg synes, at den passer godt til mørk hud. Jeg har allerede været meget glad for min Illuminator i farven #PeachNectar. Jeg har også længe gerne ville eje nogen af de liquid lipsticks (hvem vil ikke det..!?). Altså, hvis man er makeup junkie! Jeg fik Pure Hollywood & Potion med, som jeg synes er ret lækre farver og de holder virkelig i lang tid! Jeg viser dem selvfølgelige inde på min YouTube-kanal snart..


Processed with VSCOcam with f2 preset


Så fik jeg nemlig også det aller sidste contour kit til min samling! Jeg manglede nemlig kun Tan To Deep, som faktisk er den, jeg skulle starte med heh.. De to andre i Light og Medium, synes jeg faktisk fungere rigtigt godt alligevel, og nu har jeg dem alle! Yaazz! Jeg fandt også andre produkter på hjemmesiden finestcosmetics (danskhjemmeside). Jeg har længe bare brugt den helt ‘normale’ Clear Brow Gel, og vil gerne prøve noget andet og faldt over Tinted Brow Gel i farven Espresso, og den er jeg lidt spændt på, da jeg altid bruger farven Dark Brown, som jeg elsker!


Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset


AFFILIATE LINKS: ANASTASIACONTOUR KITANASTASIABROW PENCILANASTASIABROW WIZANASTASIATINTED BROW GEL | ANASTASIA – CONCEALER BRUSH | ANASTASIAPRO PENCIL |


    Leave a Reply