5 ULEMPER VED AT VÆRE YOUTUBER..!

19. marts 2016

Hej sødeste jer! Dette indlæg er meget efterspurgt og jeg har længe gerne ville skrive det. Idag blev det dagen heh! Jeg håber, I kan bruge det til noget! Især jer, som gerne vil starte med at blogge eller lave YouTube-videoer. Der kommer også snart en blog-guide herinde på bloggen, efter knap 3 års viden og erfaring om “blogge-land” heh..


11116942_885169588210267_270927992_n


x Du sammenligner dig med alle de andre: Det skal man lade være med! Det er en ren hovedpine.. Jeg tror at NÆSTEN, hvis ikke alle, bloggere & youtubere har prøvet at sammenligne  sig selv med andre i branchen.. Jeg er blevet MEGET bedre til at ikke gøre det mere.. Det er vigtigt!tumblr_inline_mk85w1haF71qz4rgpx Man kan blive så ked af det, hvis man har lavet en video, som man havde regnet med ville få mange visninger og så den ender med ikke at gøre det: Det lyder måske, som om man er en “likehunter” for nogen, og andre kan sagtens forstå det. Man bruger SÅ meget tid på at filme en video! Alt skal kunne spille sammen. Man har virkelig brugt tid på den her, og man er blevet spurgt, om man ikke lige vil lave den video, og alligevel blev den ikke set så meget, som man havde regnet med.. Det sker, og man skal bare huske, at den stadig bliver afspillet igennem tiden.tumblr_inline_mndcl6hVHq1qz4rgpx Når nogen ALTID skal finde en fejl: Yes.. Dem er det mange af, og du kan aldrig nogensinde gøre dem alle glade. Jeg har med tiden bemærket, at det er de samme personer hver gang.. Det er faktisk sørgeligt.. At man gider, at se videoer, for at finde fejl.tumblr_nnt17gon3d1qk08n1o1_500x Du tror at du filmer: jeg kan blive så sur på mig selv, når det sker! Jeg har prøvet at “filme” LANGE haul videoer, som ikke var blevet optaget alligevel, fordi jeg jeg troede, jeg havde trykke optag! Det kan gøre så ondt indeni.. Det er en om’er!giphyx Du skal finde dig i meget: desværre er det sådan, at det ikke er alle, som kan lide dig, som du er, eller det du laver (hvilket er helt okay med mig). Jeg bryder mig heller ikke om alle mennesker. Men hvorfor nogen har brug for, at sætte sig bag skærmen og svine en til, som de hverken kender personligt eller nogensinde har talt med, forstår jeg ikke. I starten gjorde det mig ked af det og med tiden har jeg lært at være “ligeglad”. Selvfølgelig kan man blive såret, hvis man har en dårlig dag i forvejen.. Især hvis det er personligt! De kaldes for samfunds-tabere i min verden.tumblr_n9fjyun3eJ1ql5yr7o1_500    Skriv en kommentar