FORÅRSNYHEDER FRA NILENS JORD 2016

20. marts 2016


Jeg har faktisk allerede lavet en video inde på kanalen, hvor jeg viser nogle af tingenge, som i kan se her (beauty haul). Jeg er blevet fan af Nilens Jord med tiden, og især deres brow liner er et must have for mig! I kan også se i en video, hvordan jeg bruger dem HER. De er kommet i nye farver og det samme med brow powder! Jeg går MEGA meget op i mine øjenbryn (det skal du også heh..). Nilens Jord er også hoppet med på vognen, som jeg elsker! Nemlig brow auto pen! Både med en børste på den ene side og den anden side med en stift (kan fås i flere farver). Super nemt at bruge til hverdag. x Creamy Touch Highlighter / Bronzer: Det skal lige siges, at der også er en blush! Helt nye produkter, som jeg faktisk synes ret godt om! Jeg er blevet meget bedre til at elske cremede produkter med tiden. Hvis jeg skal være helt ærlig, så var det fordi, jeg ikke var særlig god til at påføre det førhen heh.. Jeg har heldigvis lært det nu. Disse er ret pigmenterede. I like it!


x Compact Bronzing Powders: De er også kommet med nye finishes, farver og en helt ny shimmer powder, som jeg er ret crazy med! Jeg har aldrig brugt Nilens Jord bronzer, som bronzer hah.. Jeg bruger den som highligter! Jeg får den smukkeste glød til min mørke hud, når jeg bruger disse. Man kan jo bruge det, som man vil! Det er det, som jeg elsker med makeup! Ingen bestemmer, hvordan det skal bruges.


 

    Skriv en kommentar