GOODIEBOX – MARTS 2016 “GOODIEBOXPRISEN”

20. marts 2016

Hej Beauty love’s! Igen overrasker Goodiebox i denne måned! Jeg er virkelig fan igen! Denne måneds tema er ‘Goodiebox Prisen 2016’ Som jeg gætter på er blevet inspireret af Danish Beauty Award, der er lige om hjørnet snart. Skal i til det..? Alle 6 produkter er full size i denne omgang, og endnu lækkert at det er produkter, som man allerede er vild med.


Processed with VSCOcam with a5 preset


= DU KAN BESTILLE DIN GOODIEBOX TIL 119. KR PR. MÅNED + FRAGT/HÅNDTERING LIGE HER!


 Jeg bemærker hurtigt Honey Bronze ‘Tinted Leg Mist’ by The Body Shop, som jeg brugte hele sidste sommer, og den blev faktisk brugt op! Glæder mig virkelig allerede til og bruge den igen. Jeg har hørt længe om mærket Maria Nila, som jeg jeg har set meget på nettet og endnu fedt at den også dukker op her. Jeg brugte masken ‘Luminous Colour Masque’ igår, som jeg nok skal komme med en anmeldelse om i mine opbrugte produkter. Defining Brow Gel by Gosh Copehagen har jeg sjovt nok netop brugt op for et par dage siden, og endnu heldigt at den er i farven espresso (findes også i andre farver). Mærket Ecooking har jeg faktisk aldrig hørt om før! Men jeg elsker nye mærker (det er Goodiebox ret god til). Multibalm, som jeg allerede har brugt nu – jeg kan ikke komme med 110% mening om den endnu. Der vil jeg gerne teste produktet i flere uger inden jeg udtaler min mening. Den hjælper ikke kun på tøre læber men også neglebånd, som jeg faktisk tit døjer med. Det samme med mærket Karmameju, som jeg faktisk har oplevet i Goodiebox par’ gange nu, dog har jeg ikke fået prøvet de ting endnu. Jeg synes efterhånden alle mærker laver disse Micellar Water til at rense makeupen af, og det er jeg ikke særlig meget fan af. Det sidste produkt er fra JorgbéWhite Tea Balancing Cream. Jeg har prøvet en af deres 2-1 masker, som også var med i Goodiebox for mange måneder siden, og jeg elskede den! Denne dagcreme kommer jeg nok til at bruge når jeg lige har været igennem dem jeg er igang med nu. Hvad synes i om produkterne.? Har i favoritter iblandt..?


Processed with VSCOcam with a5 presetProcessed with VSCOcam with a5 presetProcessed with VSCOcam with a5 presetProcessed with VSCOcam with a5 preset


x ALLE PRODUKTERNE / AFFILATE LINKS x


The Body Shop – Honey Bronze ‘Tinted Leg Mist’.

Maria Nila – Luminous Colour Masque.

Gosh Copenhagen – Defining Brow Gel.

Ecooking – Multibalm.

KarmamejuMicellar Water.

JorgbéWhite Tea Balancing Cream.


    Skriv en kommentar