HVAD SÅ NU..?!

22. marts 2016


Endnu et terror angreb har ramt Europa, og igen er der uskyldige mennesker, der er blevet dræbt på en helt almindelig tirsdag. Det er så trist! Jeg kan ikke lad være med at tænke på, hvordan de mennesker havde det lige der.. Tænk at et uhyre, ja, jeg kalder ikke det ikke menneskeligt at iføre sig i et bælte med sprængstof, kan bombe sig selv iblandt så mange mennesker. Kan det virkelig passe, at man skal tænke sig om hver gang man forlader sine trygge rammer..? FUCK nej! Jeg er selv blevet bedre til ikke at frygte den slags længere, fordi jeg IKKE vil leve i frygt! Ja ja.. Jeg ved godt, at det ikke er sket i Danmark, men Belgien er tæt på, og jeg har faktisk været der. Jeg kan huske, at jeg synes det var vildt underligt, at der var så mange indvandrer i det land dengang, men nu giver det vist lidt mere mening. Det er åbenbart et land med mange af anden etnisk herkomst. Det er der selveførlige intet galt i.. Det slog mig bare! MEN hvad så nu..? Hvad skal der ske? Ja.. Man må håbe, at det ikke sker igen, for det må ikke SKE! Jeg kan ikke lad være med at skrive dette indlæg, for jeg kan IKKE forstå, at man kan blive så hjernevasket! Jeg sender alle mine tanker til Belgien og dem der har mistet en de holdt af. Husk at kærlighed overvinder alt <3


    Skriv en kommentar