DE BEDSTE NUDE LÆBESTIFTER BY M.A.C..!

marts 23, 2016

IMG_5285


Hey makeup loves! Jeg er jo kæmpe fan af M.A.C Cosmetics (det ved i jo efterhånden heh…) Hvem er ikke det?! Jeg elsker bare at der er så mange farver, finish and everything! Jeg har lavet flere videoer inde på kanalen med mærket, og dem kan i altid se inde på min YouTube-kanal! I kan også se min samling fra 2015 HER.


IMG_5284dddd


= DISSE NUDE LÆBESTIFTER FRA M.A.C. HONEYLOVE / CREME D’ NUDE / VELVET TEDDY / YASH.


Nogen tænker nok nu, om jeg bruger så lyse farver til min skin tone hehe… Og ja det gøre jeg med en lip liner! Det har jeg også skrevet herinde mange gange eller siger det i mine videoer all time. Jeg bruger mest Chestnut by M.A.C eller brunlige farver. Bittersweet er også en rigtig god farve ellers bruger jeg Cork, som helt klart er min yndlings lip liner fra M.A.C til disse farver. Jeg kan sagtes bruge Velvet Teddy efter lip liner selvfølgelig og derefter påføre Creme d’ Nude oveni, som giver en mere cremet finish. Jeg er efterhånden blevet ret træt af matte & flydende læbestifter haha..


IMG_5283


 Hvis man har skin tone, som kan man sagtens bruge Antique Velvet, som nude farve der er den meget brunlig i det. I andre blegefiser haha kan sagtens bruge den, som mørk brun farve! Den er i matte finish, men efter min mening synes jeg ikke er den er mat 110%, og det gør mig intet da jeg efterhånden er blevet træt af matte finish.


    Leave a Reply