ER BLOGGERE SÅ PERFEKTE..??

24. marts 2016

Processed with MOLDIV


Jeg efterhånden ved at brække mig, når jeg kigger blogs, billeder på instagram og generelt “perfekte billeder” af bloggere. Mange unge følger os, og især piger, som ser rigtig meget op til os. Det betyder meget for mig, og det er jeg også ret sikker på, at det gør for alle andre bloggere. Men jeg kan simpelthen ikke klare at se, at man vælger at poste billeder, hvor man har fået alle urenheder væk (for det er jo ikke normalt at have urenheder i perioder…….) eller vælger at gøre sit ansigt mere skinny. Alt skal åbenbart være perfekt nu til dags! Jeg brækker mig! Jeg er IKKE ked af hvordan jeg ser ud og ønsker ikke at være en anden. Der er intet galt i at gå op i sine billeder! Det gør jeg selv. Men der er grænser, efter min mening! Ikke fordi man ikke må gøre det – men mere fordi, at der så mange små der følger med. Jeg får dagligt beskeder om, hvor dårligt mange piger har det med deres krop og udseende, når de ser disse “perfekte billeder” som i virkeligheden er manipulerede til uigenkendelighed af programmer eller apps. Ingen er perfekte!


 • Svar
  Sisse
  24. marts 2016 at 20:03

  Er vild med at du har vedhæftet et godt eksempel på et billede, der er holdt inden for den realistiske grænse med før/efter effekten! Så mange har ikke engang en antydning af porer i huden eller fine linjer… Og altså, come on… Vi har dem alle…..

  • Svar
   hamsayassin
   24. marts 2016 at 20:15

   DU ER SÅ SØD <3 Der så mange af dem.. Virkelig!

Skriv en kommentar