BEAUTY: NYE FAVORITTER FRA CLINIQUE ♡

27. marts 2016

Hej søde læsere! Jeg er blevet ekstra meget fan af Clinique de sidste mange måneder! Især af deres hudpleje, som jeg efterhånden har testet i lang tid nu. Jeg regner med, at jeg filmer min hudpleje rutine i starten af næste måned. Et hudpleje produkt, som jeg næsten har brugt op er Pep Start Øjencreme. Jeg bruger den både morgen og aften! Den fugter og opfrisker med det samme, og det kan ses, hvis man døjer med mørke rande.


Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset


Clinique Pop Lip Colour and Primer er også kommet i nye farver, og jeg er stadig kæmpe fan af dem. Jeg nævnte i et tidligere indlæg om de bedste nude læbestifter fra M.A.C., at jeg var blevet ret træt af det matte finish, når det kommer til læbestift. Jeg har allerede besluttet mig for, at bruge mere shine i år og Pop Lip Colour and Primer er en af mine yndlings læbestifter til formålet (især når det skal gå hurtigt). Mine yndlings farver af dem er Mocha Pop & Cola Pop, som altid er med i tasken. Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer kommer snart til Danmark.


Processed with VSCO with hb1 preset


  • Reply
    Line
    28. marts 2016 at 12:50

    Lækre billeder <3

Leave a Reply