TOM FORD BEAUTY: SHADE & ILLUMINATE

28. marts 2016

Det er faktisk længe side, jeg ville have lavet dette indlæg.. Men jeg faldt over den, så nu kommer den her! Jeg har faktisk allerede lavet et indlæg for noget tid siden, med dette elskede produkt fra Tom Ford Beauty! Kan læses lige her.Tom Ford Beauty er jo det man kalder for luksus (efter min mening.!!) Alle mennesker fortjener at have noget lækkert, som de kan nyde nogle gange! Det samme synes jeg med beauty – hvem gider og rende med de samme produkter hele livet igennem.. Ikke fordi, at der noget galt med det! Men jeg synes bare det er lækkert med lidt ekstra, hvis man skal noget eller bare vil forkæle sig selv..? Der er to farver med denne pallette, jeg har den i farven Intensity Two, som passer meget godt til min hudfarve. Jeg bruger den mest når det skal se så naturligt ud så muligt hah.. Er også ret glad for den highligter, især til næse ryggen. Generelt er de to farver en perfekt duo. Jeg elsker dette mærke..! Jeg bruger begge børster til at påføre og blende det ud med. Jeg starter med at bruge Shade And Illuminate Brush til at lave mine skygger (Jeg er crazy in’ love over den) os til næsen super nem og lækker! Jeg blender ud med Cream Foundation Brush, som er super lækker til creamet produkter! Dog vil jeg ikke blende den ud med foundation.. Heldigvis bestemmer man helt selv og det præcis det, som jeg elsker med makeup..!Jeg synes det ser super lækkert ud! Jeg er helt vild med det! Tom Ford Beauty kan kun købes hos Magasin og online.. Jeg har også blogget om Ultra Shine Lip Gloss, som er mine yndlings lipglosses!! Kan læses lige her.


 

 • Svar
  Sisse Matthiesen
  28. marts 2016 at 21:35

  Din steg med dit fleeky highlighter game altså!

 • Svar
  Line
  28. marts 2016 at 23:14

  Smukke Hamsa <3

 • Svar
  Ane
  19. april 2016 at 21:47

  De ser virkelig lækre ud!

Skriv en kommentar