5 TING JEG ELSKER VED MÆND..!

29. marts 2016

Hej Bloggen! ♡ Nu hvor jeg næsten aldrig blogger om “min type“, mænd og alt den slags snak, så vil jeg i dette indlæg dele fem ting, som jeg elsker ved mænd hah..! Det behøver jo ikke kun være noget omkring kærlighed, men også bare generelt ved mænd. Boys, boys, boys..! 10 Usexede ting ved mænd & første date kan i se inde på kanlen HER.1. Jeg elsker mænd som kan græde!  Der findes intet bedre end at alle mennesker (ikke kun kvinder) kan tude. Det kan mænd også..

2. Mænd som faktisk bruger vand og sæbe! Det elsker jeg! Renlighed er så vigtigt! Det er bare vigtigt for mig! Kan slet ikke have, hvis man lugter.

 3. Når en fyr sagtens kan lytte til Justin Bieber! Uden at kalde ham for gay, er fantastisk haha.. Så mange mænd derude har så ondt i røven. Justin Bieber er for najs!

4. Der en del mænd, som glemmer ret hurtigt. Også hvis det er din fødselsdag, og også selvom i har været kærester i 10 år.. Måske en overdrivelse haha.. Men de mænd, som kan huske datoer, minder osv. Er guld værd!

5. Helt bestemt mænd, som ikke er for stolte til at sige undskyld og kan indse, at de har lavet en fejl.. Der er alt for mange tabere derude, som simpelthen er egoister på højt plan.


HVAD ELSKER I VED MÆND..!? Vi blogges ved meget snart. XO


    Skriv en kommentar