“DANSKE PIGER ER LUDERE”..!

marts 31, 2016


Hej bloggen..! ♡  Jeg må simpelthen dele denne oplevelse med jer. Jeg sidder ved Nørreportcentret (et center her i Holstebro) og venter på en veninde…Der sidder to andre fyre, som mig selv er indvandre. Jeg bemærker dem hurtigt fordi de griner af mig, og tager billeder af mig men det er jeg ligeglad med. Solen skinner her idag, der kommer en pige igennem som havde lidt nedringet trøje på, og tænkt ikke over det der det er normalt? Jeg kan høre at begge fyre’s opmærksomhed drejer 180 grader mod pigen, som de så snakker om.. “Hun er en luder ligesom alle andre dansker piger” Det er endda på dansk de taler, oveni de næsten råber. Jeg kigger på dem og spørger hvorfor de kalder hende luder? Kender i hende? Så starter de med at kalde mig for vantro, og jeg ikke ære har.. Selvfølgelige kommer den; “At det er haram at jeg er homo” jeg bliver slet ikke provokeret af de to samfunds-tabere… Jeg bliver mere trist over, at de giver rigtig mange fordomme ret i, at kvinder bliver set meget nedværdiget i nogle kulturer… Mere skræmmende at begge drenge talte flydende dansk, så de var ikke nye her i landet. Det skal siges, at det ikke er alle som er sådan! Jeg selv er indvandrer og er stolt af det… Dog er det trist ofte at blive samlignet med disse typer.. Øv!


 • Reply
  Hosnya Christensen
  marts 31, 2016 at 9:22 pm

  Hej Hamsa!

  Selvfølgelig er det ikke alle der er sådan, desværre er der få, der skal ødelægge det for mange 🙁 Jeg er opdraget hos mine danske bedsteforældre, men jeg er halv egypter, så jeg oplever tit en forvirring fra den type du beskrivers side af. De kan ikke rigtigt finde ud af om de skal sige jeg er luder, eller om jeg er en af dem. Men hold kæft hvor er det ærgerligt, at der er så få, der skal give sådan et dårligt rygte. Jeg håber, at alle inderst inde godt ved, at én person ikke repræsenterer et helt folkefærd, ligesom at de to drenge i dit indlæg ikke repræsenterer alle der ikke er etniske danske!

  Dejligt med et anderledes indlæg, selvom dine andre også er gode! God aften <3

  – Hosnya

  • Reply
   Hamsa Yassin
   marts 31, 2016 at 9:24 pm

   Lige præcis!! Det så ØV..!! At en lille del skal ødelægge det for os alle..<3

   Vi må holde sammen.

   God aften smukke.

 • Reply
  Marie
  marts 31, 2016 at 9:25 pm

  Det er så sejt alt det, du deler herinde! Respekt for det!
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

 • Reply
  James
  marts 31, 2016 at 10:48 pm

  Det er samfundstaber, det har du ret i.

  Men at du gør det til en kulturproblem er ikke lige pænt 🙂

 • Reply
  Michael Holm
  april 1, 2016 at 4:28 am

  Det er sørgeligt at der er mennesker som dem der er så intelligens forladte at en 1000 år gammel eventyr fortælling skal diktere for dem hvad de skal mene og tænke! Men det viser bare at det ikke er dig der er noget galt med og heller ikke de dansk piger – drengene er dem der har problemet fordi de ikke er istand til at tænke selv uden at slå op i en menneskeskabt eventyr roman ! PS: Haram findes ikke, kun det der er rigtigt og forkert for dig

Leave a Reply