JEG SKAL VÆRE FAR…!! (HAMSAYASSINDK)

1. april 2016

Kære skønne læsere Jeg har længe gerne vil dele denne glædelig nyhed med jer, og nu er det altså officielt! Nu kan jeg fortælle jer, at det er en af grunde til, at jeg ikke har blogge så meget de sidste mange måneder.. Det har været en rejse, som jeg vil dele med jer herinde.Moren er en af mine gode veninder, som jeg gerne vil vente med at fortælle hvem er. Hun fik mit sæd op i skeden (vi har ikke haft sex haha) Det hele har forgået på sygehuset. Jeg vil også gerne vente med at fortælle om det er en dreng eller en pige! Det hele er så smukt, og vi glæde os så meget til at blive forældre! Daddy Hamsa lyder ret najs! Mine veninder har været den bedste støtte! Især Anna Due, som selv har den sødeste dreng, hun har virkelig været en god støtte og guide os omkring alt det vi skal igennem. Håber at i vil støtte..!


 

 

  • Svar
    liv jatta
    1. april 2016 at 18:06

    søde Hamsa jeg støtter dig 100 procent vis det rigtigt men det er jo første april så god weekend til alle

Skriv en kommentar