ET SURT OPSTØD: STOP DIG SELV FRK. LAURSEN..!

6. april 2016


Det er ikke særlig tit, at jeg har lyst til at nævne navne på folk, som bare altid skal fyre alt muligt pis af. ‘Medieluderen’ (det kalder hun jo sig selv) vælger, at vise hendes SIDEVISNINGER, ikke LÆSERE, som hun så skriver først som overskrift. Det er fair nok, for vi har efterhånden fattet, at pigen lyver 24/7. MEN… Hun skal selvfølgelig lige skrive at “Jeg har altid været lowkey omkring mine visninger, da jeg godt ved de er voldsomme og ikke har haft lyst til at provokerer andre bloggere med det” Hold nu kæft! Jeg er ret sikker på, at andre bloggere er pisse ligeglade med dine visninger! Det er klart, at du får en del visninger, når du tigger pressen om at skrive artikler om dig og samtidigt fylder hele nettet med løgne som selvmord og baby og oveni købet sviner andre bloggeres børn til. Jeg havde faktisk ondt af Fie omkring det med “B” og sendte hende da en tanke, indtil jeg så, at hun lige skulle svine alle andre  bloggere til. Jeg kunne lade være med at lave dette indlæg om den dåse. MEN, når man er, som hun er, en af de mest hadede personer i Danmark, så forstår jeg ikke, at hun overhovedet ikke har samvittighed. Men jeg håber, at du føler den, fordi “dine læsere” kun griner ad dig. Jeg håber, at i forstår hvad jeg mener! Go’ aften.


 • Svar
  Sandra
  6. april 2016 at 17:52

  SÅ enig!! At hun tror hun kan tillade sig alt, og bare svine andre til, når hun ikke er en skid bedre selv. Og hun mener, at hun er klar til at blive mor, og få et ansvar over et andet menneske?! Før man kan det, skal man lære at være et ordenligt menneske

  • Svar
   Hamsa Yassin
   6. april 2016 at 18:06

   ELSKER DIN KOMMENER SANDRA <3 <3 <3

  • Svar
   Alberte
   7. april 2016 at 6:07

   Satme fedt du tør det der,der er så mange der ikke gør…og nu er der endelig en der tager sig sammen og viser hvordan hun rigtigt er,for hun ved det jo godt selv.
   Syndes endelig hun skulle lære lidt af dig!?

   • Svar
    Hamsa Yassin
    7. april 2016 at 9:24

    Tak søde Alberte! Er så træt af hende..

 • Svar
  Lea
  6. april 2016 at 18:13

  Du er jo så ikke bedre selv, sådan som du omtaler hende i dit indlæg 🙂

 • Svar
  Heidi H Hansen
  6. april 2016 at 18:21

  HØRT!

  Det eneste fornuftige der er kommet fra hendes side længe, er at hun har brug for psykolog hjælp – og der kunne jeg ikke være mere enig.

  Knus 🙂
  http://www.heidihhansen.dk

  • Svar
   Hamsa Yassin
   6. april 2016 at 18:39

   De kunne gavne hende så meget…!!! Ja tak.
   Lækker blog:)

 • Svar
  Sheila
  6. april 2016 at 18:22

  Det er under al kritik, virkelig. Ikke nok med at hun udstiller sin ekskæreste og vælger at bruge hendes ellers fornuftige tid på løgn og latin, så må hun i den grad have et problem. Hendes forældre må godt nok være stolte af hende. Det er ærgerligt hun nærmest lever “gennem” sin blog på den sølle måde. Mon hun engang får øjnene op, i stedet for at gå rundt og være blændet af alt den opmærksomhed hun åbenbart er blevet syg af. Hende som vil være mor, er ikke engang tæt på at være moden nok. Jeg er enig med dig og jeg har så ondt af den pige.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   6. april 2016 at 18:38

   Jeg er bare træt af hendes løgne.. Det pisser mig så meget af! Os at hun ringer til folk, og udgiver sig for at være caster så de kan tro at de bliver tilbudt TV programmer.. Så ondt..<3

 • Svar
  Cille
  6. april 2016 at 18:24

  Hver gang jeg ser hun ligger noget op på sin blog griner jeg af det for jeg ved hun er en stor løgner med stort L! Hun lyver, lyver og atter lyver! Hun er en Mediehuset x1000!
  Btw så elsker jeg din blog!

  • Svar
   Cille
   6. april 2016 at 18:26

   Medieluder*

 • Svar
  Camilla
  6. april 2016 at 20:30

  Er SÅ enig med dig Hamsa! Kender en som ved præcis fordi de slog op og Fie fortæller slet ikke sandheden og det gør hun sikkert ikke. Hendes forældre ved sikkert ikke engang den rigtige grund. Og hun ryger hash pga hendes migræne. Ved godt hash kan hjælpe nogen med deres sygdomme hvilket er godt, men hun lyver sikkert bare for at have en grund til at ryge det, så folk tror hun gør det af den grund. Det er klart hun har så mange sidevisninger, når hendes overskrifter siger én ting og indlægget så handler om noget helt andet når man klikker på det og bare fordi hun ikke bryder sig om andre bloggere, giver det ikke hende ret til at dømme hverken barnet, bloggeren eller andre eller overhovedet nævne det på hendes blog. Men forstår godt du gør det, for hun er ærlig talt ved at blive for meget og især når folk ved hun lyver så meget!

  Fedt indlæg! <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   7. april 2016 at 13:45

   Ved også præcis det hele med hende, Benjamin og han’s far.. Der har jeg helt bestemt ondt af Fie.. Det jo ikke fair, at andre skal blande sig i deres forhold..

   Men finder mig ikke i, at hun skal sætte alle os andre blogge som “taber” det pisser mig af!

   Tak for de søde ord søde!

 • Svar
  Malene
  7. april 2016 at 9:36

  Faldt over din blog på FB – og blev jo bare nød til at læse det her indlæg om ‘medieluderen’.
  Jeg kan heller ikke snuppe hende, og den måde hun er kommer ‘frem’ på.

  “Se mig jeg blev mobbet som barn”, men hov mobbede du ikke også selv de andre?
  Man skal ikke kaste med sten, når man slev bor i et glashus lille ven.

  Karma is a bitch – måske hun skulle have tænkt sådan inden hun begyndte i hele det her medie cirkus
  Bare en lille tanke her fra..

  Nu vil jeg undersøge DIN blog nærmere, for du har allerede vundet mig over med bare det her indlæg som sagt

  Kram og god vind fremover
  Malene

  • Svar
   Hamsa Yassin
   7. april 2016 at 13:46

   Kære Malene! Velkommen til 🙂 Håber at du vil blive en fast læsere.. Hehe 🙂 <3
   Desværre.. Jeg er bare træt af a hun kronisk skal lyve sådan..

 • Svar
  Lotte Petersen
  7. april 2016 at 11:07

  Jeg bliver simpelthen nødt til at tilkendegive, at jeg er SÅ enig med dig! Undskyld, men hvad sker der for pigebarnet og hvor dårligt et forbillede kan man lige være? Hun burde virkelig tage sig sammen!

 • Svar
  Camilla
  7. april 2016 at 17:18

  Jeg kender ikke Fie, og jeg går for den sags skyld heller ikke synderligt op i hvad hun siger, om hvem og om det passer. Har faktisk heller aldrig interesseret mig for blogger verdenen, for jeg synes det hele er så opstillet og falsk på en eller anden måde.

  Men det her opslag, er autentisk. Det bærer hele din blog præg af, og dét er en unik egenskab der gør lige præcis din blog spændende at læse! Tak for det. Èn af de få blogs jeg nyder at læse med på 🙂

  Rigtig god aften til dig!

Skriv en kommentar