ADHD: ER JEG DEN ENESTE..?

april 7, 2016


Hey bloggen..! Jeg har længe gerne ville lave dette indlæg, og faktisk synes jeg det var pinligt, at råbe højt om, fordi man kan hurtigt kan blive set, som en dovnet svin, hvis i forstår, hvad jeg mener.. Nu vil jeg ikke bruge det, som en undskyldning at jeg får medicin for mit ADHD, men om aften kan jeg blive ekstremt træt. Som i at jeg virkelig bliver træt og næsten helt svimmel over det. Jeg får min sidste medicin kl 18:00 (jeg tager Ritalin Uno 110 mg om dagen). Ja det er en meget stor dosis, men jeg har brug for det. Jeg kan ikke falde i søvn, når jeg bliver så træt efter aftensmaden, men det kan blive så slemt, at jeg ikke kan noget som helst..! Andre der kender til det..?


 • Reply
  Line
  april 7, 2016 at 8:19 pm

  Skønne <3 Du så sej

 • Reply
  Nanna
  april 8, 2016 at 11:03 am

  Nej, men jeg tager medikinet da det er ude af kroppen efter 6-8 timer. Har du prøvet andet medicin? 🙂

  • Reply
   Hamsa Yassin
   april 8, 2016 at 1:10 pm

   Jeg Ritalin Uno er også ude af kroppen efter 4-5 timer, så derfor tager jeg de 3 gange om dagen. Hvad tager du? <3

Leave a Reply